maanantai 8. joulukuuta 2014

What would I wear?

Kivaa maanantaita!
Tosiaan, tenttiviikko ja maanantai. Tästä kombosta en ole ikinä erityisemmin pitänyt. Toki tenttiviikko on omalla tavallaan rennompi kuin normaali kouluviikko, mutta stressi palauttaa nopeasti maan pinnalle. Harmaa maanantaiaamu ei myöskään erityisemmin inspiroi pukeutumaan. Itse olen ainakin niitä ihmisiä, ketkä möyrisi mieluusti jumpsuitissa, villasukissa ja pipo päässä ihmisten ilmoille. Korolliset kengät? Hyh. Epämukavat pillifarkut? Ei kiitos. Vain yltiöpäistä mukavuutta ja lämpöä koleisiin tenttisaleihin, jos miulta kysytään.

Jos nyt kuitenkin palataan siihen faktaan, etten edes minä halua järkyttää vastaantulevia opiskelijatovereita, on pakko tehdä kompromisseja. Mukavuudesta en vieläkään tahdo tinkiä, mutta ehkäpä mukavuuskin voi näyttää kivalle? Jos vaatekaappini sisältäisi kaiken, mitä haluaisin sen sisältävän, näyttäisi tämän maanantain asuni seuraavanlaiselle.



Nahkahousut täältä ja collegepaita täältä :)

Tässä on siis oma versioni mukavasta tenttiviikko -lookista. Niken Air Forcet näyttävät omaan silmääni todella makeille ja ovat kuin ovatkin myös mukavat. Harmaan collegepaidan kanssa ei tällä hetkellä voi mennä pieleen ja Niken laatuun luotan aina. :) Asun se juttu olisi nuo nahkahousut. Hieman erilainen materiaali toisi kivan pikku lisän tähän asuun. Hännän huipuksi kaunis hopeinen kello ranteeseen (ja miksei myös koruja) ja aivan ihana Acnen Canada kaulan ympärille, esimerkiksi sävyssä Dark Wine.

Olen niitä hitaita naisia, joilla kestää muutama valovuosi lämmetä tietyille trendeille. Mutta sitten kun vihdoin sytyn - no, sitten en muuta enää käytäkään. Sekä collegepaidat että Niken Air Force 1 lukeutuvat tähän kastiin. Ensin vierastin, sitten rakastuin! En ole aivan varma, mikseivät ne heti iskeneet minuun. Ehkä niissä on jotain viboja omasta lapsuudestani, jostain sieltä 90- ja 2000-lukujen taitteesta. Kuka tietää :)

Nyt on kai taas aika alkaa tehdä jotain oikeasti hyödyllistä. Kämppä siistiksi, kauppaan, pistäytymään eräällä tuttavalla ja sitten loppuillaksi, tai kenties yöksi koululle lukemaan. Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Kolahtaako kollaasi? Entä mitä itse puette silloin, kun tahdotte äärimmäistä mukavuutta pitkään ja harmaaseen päivään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)