torstai 25. joulukuuta 2014

Monday once again

Maanantai.

Se on aina maanantai, on sitten kyseessä joulunalusaika tai mikä tahansa maanantai. Tuo vihoviimeinen päivä, joka saapuu viikottain. Eikä unohda yhtäkään viikkoa. Se tuli tälläkin viikolla keljumpana kuin koskaan. Tai jos ei keljunpana, niin ainakin omana itsenään.









Meillä on joka joulu tapana käydä Helsingissä shoppailemassa ja viettämässä aikaa juuri ennen aattoa. Tänä vuonna pääsimme perille muutaman mutkan ja kattavan Helsinki-sightseeing'n kautta ja päivä itsessään oli erittäin onnistunut. Mutta sitten se pois lähtö. Olin fiksuna tyttönä jättänyt parkkilapun autoon, jottei se hukkuisi päivän aikana. Palatessamme 9 jälkeen illalla autolle tajusimme, että parkkihallin sisäänpääsyyn tarvitsisi tuota lappusta. Eihän siinä sitten muuta, kuin soittelemaan parkkihallin asiakaspalveluun ja pääsimme vihdoin sisään armottomasta lumipyrystä.






Paita - Vila
Huivi - Gina Tricot
Housut - Pieces, Nelly.com
Laukku - H&M
Kengät - Todella vanhat :)

Sitten kotiin! Toki ensin maksamaan parkkimaksu. Maksupäätteellä tajusin, ettei Electron kelpaa laisinkaan. Käteistä ei ole. Ulkona tulee ämpärin kokoisia lumihiutaleita. Eihän siinä sitten muuta, kun liukkaille teille etsimään pankkiautomaattia, jonka sijainnista ei ollut pienintäkään käryä. Löytyihän sekin tosin loppujen lopuksi ja kotiinkin päästiin taas pienten eksymisten saattelemina, kengät litimärkinä ja tili luultavasti miinuksella.






Asukuvat eivät varmaankaan vaadi kovin monipuolista selitystä. Helppoa casualia ja halpaakin vielä. Mukavat kengät, joilla jaksaa kävellä kilometrin jos toisenkin. Ne tekonahkahousut, jotka eivät muuten jääneet kaapin perälle ja jotka löytyvät nyt alessa täältä. Raitapaita, jossa voisin vaikkapa elää loppuelämäni ja muhkea huivi. Lämmintä, mukavaa, minua. :) Hyvää joulua!

Kuvat: Emilia V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)