perjantai 2. tammikuuta 2015

Afternoon Tea @ Brasserie Kämp

Heippa ja superkivaa päivää! Täällä susirajalla se ainakin valkeni toooodella lumisena. Niin siistiä ja niin kaunista! Pahoittelen hiljaisuutta. Sitä on jatkunutkin jo ihan liian pitkään. Tämäkin viikko näyttää melkolailla kiireiseltä, joten kipitän taas sieltä mistä aita on matalin. Blogin syövereistä löytyi valmis postaus Kämpin Brasseriesta ja vaikka postaus onkin jouluinen, laitetaan se silti jakoon. :) Ruokahan, varsinkin hyvä selllainen, on aina ajankohtaista. Eikö? :D

Meidän perheen joulutraditioihin on kuulunut jo lähemmäs vuosikymmenen ajan Kämpissä ajan viettäminen. Vanhemmat istuvat siellä lähes koko päivän ceasarsalaatteja popsien ja Kir Royaleita ryystäen. Joinain vuosina, kuten tänäkin vuonna, olemme ottaneet listalta tilaamisen sijaan kello viiden teen, jolla on kerta toisensa jälkeen saanut sievoisen ähkyn aikaseksi. Tässä siis jotain, jota voin suositella aivan kaikille!















Brasserie Kämp on tunnelmaltaan rauhallinen ja hmm... ylväs? Statuksestaan huolimatta paikka on ottanut meidät joka kerta hyvin vastaan. Ensimmäisillä kerroilla kyseessä oli siis lapsista ja varhaisteineistä koostuva katras, joka tuskin aina oli aivan hiljaa ja rauhassa. Toisaalta taas oltiinkin varmaan lähes joka kerta ainoat lapset tai nuoret koko paikassa. Veikkaanpa, ettei vaatetuksellakaan ole hirveämmin väliä kahville mennessä, paikka kun tuntuu olevan ennenkaikkea esimerkiksi hotellissa majoittujien olohuone. Toisaalta äitini on aina pitänyt huolen siitä, ettei ole meitä sinne aivan kodittoman näköisinä päästänytkään. :)











Kello viiden tee sisältää kai kausittain vaihtelevan kattauksen pieniä makeita sekä suolaisia paloja. Kertaakaan ei tosiaan ole nälkä jäänyt ja vaihtoehdot ovat olleet mukavan monipuolisia. Tällä hetkellä tämä vaihtoehto on vain ennakkoon tilattavissa ja tämänhetkiseen menuun pääset tutustumaan täällä.





Meidän porukka istui tälläkin kertaa tovin jos toisenkin sisällä lumipyryä paossa. Kämpin palvelu on vertaansa vailla, miljöö kaunis ja jokseenkin majasteettinen ja ruoka suorastaan sulaa suuhun! Tällä kertaa pahiten kielen veivät skonssit ja pienet marjaleivokset. Nam! Mahat täynnä vyöryimme jatkamaan ostoksiamme kauniiseen jouluiseen Helsinkiin. Me olimme tilanneet tarjoilun kuudelle henkilölle, mutta syöjiä oli seitsemän. Siltikään kellekään ei taatusti jäänyt nälkä.







Mitä?   Brasserie Kämpin iltapäivätee
Missä? Hotelli Kämpin yhteydessä Helsingin keskustassa
Miksi? Suussasulavan herkullista ja suomalaisittain melko uniikki kokemus. :)
+          Loistava palvelu, tarjoilut vievät kielen mennessään, ainutlaatuinen tunnelma!
-           Ei ihan halvimmasta päästä, mutta taatusti jokaisen sentin arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)