lauantai 20. joulukuuta 2014

Kakkuöverit tyttöjen kesken

Kun päivä alkaa kakkubuffetilla aamiaisen sijaan, on pakko olla kyseessä tosi hyvä päivä. Silloin ei pieni flunssa voi masentaa! Tänään tosiaan nukuin ensin autuaasti pommiin ja sitten vilistelin pää kolmantena jalkana ystäväni kanssa Kouvolan Ramin Konditoriaan kakkubuffettiin. Ihana idea, jota ei ole ennen tuossa harmaassa betonikaupungissa nähty!




Ennen kuin käyn itse asiaan, eli hehkuttamaan suussasulavia leivonnaisia, on pakko kirjoittaa muutama sana ystävyydestä. Siitä, miten hauskaa elämä taas tässäkin asiassa on. Tämänpäiväinen kakkuseuralaiseni on nimittäin jo eläkkeellä oleva nainen. Aktiivinen sekä golfissa, että politiikassa ja aina perillä päivän polttavista aiheista. Hän voisi oikeastaan olla isoäitini, mutta ei, hän on ystäväni. Ystävä, jota tavatessa sanon meneväni kahville tyttöjen kesken. Ikähän on vain numeroita, ainakin ystävyyssuhteissa. Samanlaiset arvot ja kiinnostuksen kohteet kantavat pitkälle ja ihmissuhteet yli sukupolvirajojen ovat rikkautta! Olen onnekas.





Mistähän miun varsinaisesti piti kirjoittaa? No niistä kakuista. Ramin Konditoria on siis mikkeliläislähtöinen kahvila(ketju?), joka on edelleen ja toivottavasti pitkälle tulevaisuuteenkin perheyritys. Heidän kahvilansa rantautui Kouvolan keskustaan reilu vuosi sitten ja on raivannut tiensä jöröjen kouvolalaisten sydämiin. Tänäkin aamuna paikka oli tupaten täynnä.




Kakkubuffetissa saa tosiaankin vetää kakkuöverit aivan luvan kanssa. Tänään tarjolla oli seitsemää eri kakkulajiketta ja lisäksi jonkinnäköistä mokka-mousse-härpäkettä. Kakkuja oli sopivasti sekä tukevia suklaaunelmia, että kevyempiä hedelmäisiä ja marjaisia vaihtoehtoja. Oma ylivoimainen suosikkini oli Marianne-kakku. Nam!





Kakkuöverit on pikkuhiljaa selätetty, jouluostoksilla käyty ja perheen kanssa hengailtu. Pikkusisko pynttäytyy pikkujouluihin, äiti siivoilee ja isäpuoli kokkaa. Mie bloggaan. Elämä on just nyt aika mukavaa. :)




Mitä -    Kahvila-konditoria ja lounasravintola. Ramin Konditoria. Kakkubuffet lauantaisin, 11,90€
Missä -  Kouvolassa kävelykadulla
Miksi -  Koska loistava palvelu ja vieläkin mielettömämpi hinta-laatusuhde
+           Kaikki on plussaa, käykää vaikka itse testaamassa :)
-            Suppeat aukioloajat ja se, ettei kyseistä kahvilaa ainakaan vielä löydy Lappeenrannasta. Vink vink Pirita! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)