torstai 11. joulukuuta 2014

What are you doing New Year's Eve?

Uusi vuosi ja uudet kujeet!
Heräsin muutamaa blogia selaillessa siihen tosiasiaan, että uuden vuoden aatto on ihan nurkan takana. Tai no ei onneksi ihan vielä, mutta mikäli juhlamekon noihin kinkereihin haluaa netin ihmeellisestä maailmasta, on nyt aika toimia. Itselläni on vuodenvaihteen suunnitelmat vielä täysin auki, edes työvuoroja ei ole vielä tiedossa.

Unelmissani olen vuoden vaihtuessa upeissa juhlissa. Niissä kekkereissä ei olisi perisuomalaiseen tapaan älytöntä juopottelua, vaan jotain hivenen fiinimpää. Jotain New year's eve -elokuvan kaltaista. Jokaisen tytön unelmaa. Kauniita mekkoja, viimeisen päälle laittautuneita naisia ja komeita miehiä. Iloista yhdessäoloa ja hyvää tunnelmaa. Ehkä hiven draamaa. En kai ole koskaan ollut juhlissa, joissa ei olisi yhtä draamakuningatarta. Edellinen uuden vuoden aatto meni Nizzassa hieman erilaisissa tunnelmissa ja maisemissa. Niinpä toivoisin tämän vuoden tuovan tullessaan jotain hieman perinteikkäämpää. Kotibileet? Mukava ilta ystävien kera? Ehkäpä perheen kanssa? Olisinkohan jo tarpeeksi vanha nauttimaan tuosta illasta perheen parissa? Aika näyttää minne päädyn. :) Yksi asia on kuitenkin varmaa - tänä vuonna tahdon pukeutua mekkoon viime vuoden reppanan reissulookin sijaan. :)

Hain mekkoinspiraatiota verkkokauppojen syövereistä. Osa taitaa olla omaan tarkoitukseeni hieman liikaa, mutta ainahan saa unelmoida. :) Sitten joskus...




Myönnän, että olen melko tylsä pukeutuja ja usein turvaudun neutraaleihin väreihin. Nämä väripilkut voisivat kuitenkin hyvin eksyä päälleni, jos ei uutena vuotena, niin sitten joskus muulloin. Korallinen unelma löytyy täältä, tajuttoman ihana sininen maximekko taasen täältä, punainen kauniisti leikattu yksilö täältä ja hopeinen ihanuus täältä.




Vaaleaverikölle musta on usein hivenen radikaali valinta, mutta valehtelematta paras valikoima malleja ja erilaisia variaatioita löytyy nimenomaan mustista mekoista. En voi sille mitään, että maximekot näyttävät silmääni upeilta miltei missä värissä ja mallissa tahansa! Omaan vaatekaappiin yhtäkään ei ole harmikseni vielä eksynyt. Jostain syystä miulla on maximekon kanssa joka kerta hieman ylipukeutunut olo, jonka vuoksi käyttökerrat ovat jääneet hyvin vähälle. Esimerkiksi tulevia vuosijuhlia silmällä pitäen voisin silti kotiuttaa tämän upean yksilön.

Musta pitsi toimii aina ja tässä mekossa sitä on käytetty hillitysti. Osa omistakin ystävistäni pitää mustaa pitsiä liian sensuellina ratkaisuna muualla kuin makuuhuoneessa käytettäväksi. Katin kontit, mihin tilanteeseen se ei sopisi? Paljetit sopivat uuteen vuoteen kuin nenä päähän ja tämän mekkovaihtoehdon trendikkäät kylkikurkistusaukot (miksi noita oikeasti sanotaan? :D) sekä upea kaula-aukko eivät varmasti jätä ketään kylmäksi!

Entäpäs sitten viitat? Tuo varsin uusi trendi ei ole hitaasti syttyvää meikäläistä vielä saanut kiinni, mutta kieltämättä tässä mekossa viittamaisuus toimii. Erikoinen, mutta samalla hillitty ratkaisu mekkodilemmaan. Viimeiseksi hapsut. Tuo mielipiteitä jakava asia. Tämä mekko on todella kivan mallinen ja hapsut tuovat siihen sitä kaivattua jotakin. Kaveriksi aavistuksen rouheammat korot tai kenties glitter-avokkaat.




Viimeiseen kollaasiin keräsin mustia yksilöitä, joissa jokaisessa on jokin juju. Voisin lörpötellä pienen romaanin verran maximekkojen upeudesta, mutta jätän sen väliin. Jos asia ei vielä tullut selväksi, kannattaa hypätä muutama kappale taaksepäin. Sanomattakin selvää, että tämäkin yksilö on silmiähivelevän kaunis ja kotiuttaisin sen mielellään omaankin vaatekaappiini. Vannon, ettei se jäisi toimettomaksi!

Mitäs sitten, kun ei ole varsinaisesti mekkotyttöjä? Itsekin vierastin mekkoja pitkän aikaa ja juhlavampi pukeutuminen sai aina aikaan harmaita hiuksia. Tässä on mielestäni oiva vaihtoehto mekolle. Kynähameen mallinen paljettihame taipuu moneen tarkoitukseen uuden vuoden jälkeenkin, kun sen yhdistää hillittyyn mustaan yläosaan tai vaikkapa bleiseriin. Yläosa on napapaitamittainen, mutta pitkät hihat tasoittavat kivasti kokonaisuutta ja asu pysyykin reilusti hyvän maun paremmalla puolen. :)

Kaksi seuraavaa edustavat mallia, joka vuosi vuodelta saa sydämeni sulamaan. Aavistuksen keijukaismainen, keveä alaosa yhdistettynä tässä versiossa niitteihin ja tässä paljetteihin toimii miusta kerta toisensa jälkeen. Kumpikaan mekko ei vaadi juuri muuta kuin sirot mustat korot, kauniin clutchin ja kiharat kaverikseen ja voilá, asu on valmis.

Viimeisempänä, muttei missään nimessä vähäisimpänä hieman peittävämpi ja neutraalimpi Michael Korsin pikkumusta. Olkapäillä olevat paljetit ovat jo itsessään katseenvangitsija, joten loppuosa mekosta saakin olla hillitympi. Laadukas materiaali takaa sen, ettei mekko jää vain yhden illan ihmeeksi. Hillitty mekko jättää vapauden leikitellä enemmän asusteilla ja kampauksella, joten kokonaisuuden rajana on vain mielikuvitus!

Olen melko varma, että oma mekkoni löytyy yhdestä edeltävistä kollaaseista. Entäpä te siellä ruudun takana, onko mekko jo plakkarissa? Entä illan suunnitelmat muutoin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)