sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Huono iho enkä osaa ranskaa

Heippa! Pikavisiitti Kouvolassa on takanapäin ja tenttiviikko edessä. Olipa ihanaa käydä, joskin vain pikaisesti pyörähtämässä äipän hoivissa, kuuntelemassa viimeisimmät reissukuulumiset ja tsemppaamassa pikkusiskoa seuranmestaruuksissa. Toivoin saavani jomman kumman järjestelmäkameran mukaani, mutta valitettavasti molemmille oli käyttöä seuraavallekin viikolle. Harmi. Kännykän itsemurhan jälkeen kameraa on entistä kovempi ikävä. Akut on nyt siis ladattu ainakin kohtalaisesti ensin eilen illalla kaverin kanssa Linnanjuhlia silmäillen ja tänään aamuna tallilla pyörähtäen. Näillä eväillä luulisi muutaman tentinkin menevät läpi edes kohtalaisesti.

Mutta itse asiaan, tarkoituksenani on esittäytyä teille. Jotta tekstit ymmärtää täysin ja henkilöön blogin takana voi samaistua, on hänestä tiedettävä jotain. Koska kello on jo ties mitä, kouluhommat hönkäilee niskaan ja äskeinen leffailta kavereiden, ison kattilallisen pasta carbonaraa ja punaviinin kera sammutti sen vähäisenkin aivotoiminnan, taidan tyytyä helpoimpaan mahdolliseen ratkaisuun. 10 faktaa meikäläisestä.




1. Olen parikymppinen tekniikan opiskelija lappeen Rannoilta. Miulla ei ole vieläkään mitään käsitystä, mitä tahdon tehdä isona.

2. Olen aivan tajuton syöppö. Peittoaisin helposti monet miun miespuoliset kaverit annoskoossa. Tästä saan syyttää varmaan geenejäni, nimittäin aina kun mahdollista, kokoonnutaan meidän kodeissa juurikin ruokapöydän ääreen vaihtamaan kuulumiset.




3. Innostun helposti asioista, mutta motivaation ylläpitäminen on tuhoon tuomittu yritys. Paras motivaattori on pakko ja esimerkiksi koulujutuissa olen aina auttamattomasti viime tingassa. Se nyt vaan on täysin turhaa aloittaa tenttiin luku aiemmin, kuin tenttiä edeltävänä iltana.

4. Jos elämäntilanteeni sen sallisi, omistaisin luultavasti eläintarhan. :) Unelmissani miulla on tasokas hevonen ja kolme koiraa; husky, koska koiralla pitää olla kokoa, jackrusselinterrieri tallikoirana ja bichon frise semmoisena kaupunkikoirana.




5. Pukeudun fiiliksen mukaan ja tyylini poukkoileekin laidasta laitaan. Ehkäpä itsevarmin olen klassisissa ja neutraaleissa vaatteissa, mutta yhä useammin löydän itseni sporttisista tai rockahtavammista asuista. Haluaisin oppia pukeutumaan tyttömäisemmin/naisellisemmin. Ja korut! Odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, jolloin tunnen oloni kotoisaksi korujen kera.




6. Näen todella usein unta, jossa lennän. Jos saisin yhden supervoiman, olisi se juurikin lentäminen.

7. Haluaisin osallistua Mensan testiin, mutten uskalla. Pelkään tulosta aivan liikaa, vaikka itse testi olisikin varmasti kiva kokemus. Olisi kiva haastaa itsensä. :)

8. Miulla on todella vahva kilpailuvietti ja voitontahto. Kilpailuvietti koskee aivan kaikkea alkaen tenteistä ja päättyen harrastuksiini. Olen kaikki tai ei mitään -tyyppi, enkä kykene harrastamaan mitään puolivaloilla. Tahdon aina kisaamaan. Tästä huolimatta olen aivan mukiinmenevä häviäjä. :)




9. Miulla on aika iso perhe. Vanhempani ovat eronneet ja kumpikin on ollut tahoillaan naimisissa jo hyvän tovin. Olen todella onnekas, sillä äitipuoleni mukana elämääni on tullut kaksi aivan ihanaa siskopuolta ja isäpuolen mukana kaksi velipuolta. Tahdoin aina pienenä veljen ja vaikka nykyään niille kaikesta marmatankin, olen todella onnellinen, että he ovat osa elämääni. :) Pikkusiskoni blogin löydätte täältä ja isosiskopuoleni blogin täältä.




10. Olen umpisurkea tutustumaan uusiin ihmisiin. Pohjimmiltani olen todella introvertti ja sosiaaliset tilanteet saavat käteni hikoamaan ja vatsan heittämään kärrynpyörää. Istuisin mieluummin tunnin muurahaispesässä, kuin tutustuisin uusiin ihmisiin. Enkä muuten edes huijaa :D

Nyt teen henkisen itsemurhan ja rupean lukemaan tentteihin, joista yksikään ei ole tosissaan mielenkiintoinen. Mistä ihmeestä motivaatiota löytää tämmöistä tarkoitusta varten?
Entä miten siellä ruudun takana viikonloppu sujui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)