torstai 22. tammikuuta 2015

Say a word and it's gone. What's that?

Heippa blogger, pitkästä aikaa! Itse läppäri on ollut viime aikoina sylissäni tai vähintään ulottuvillani lähes 24/7, tänne ei vaan ole tullut eksyttyä. Viimeiset pari viikkoa on mennyt aikalailla tukka putkelle ja kieli vyön alla juostessa. Sama meno jatkuu vastakin, joskin ehkä hivenen rauhallisempana. :) 




Viimeisen parin viikon aikana olen, muistaakseni, käynyt muutamalla luennolla. Ehkä max viidellä. Instagramin, puhelimen ja vaa'an mukaan olen syönyt kaikkea ja kaiken aikaa. Netflixin mukaan suurkuluttanut Gossip Girliä. 

Sen lisäksi olen tavannut kasoittain sidosryhmien edustajia, ravannut kokouksissa ja kouluttautunut sekä Insinööriliiton että SAMOKin piikkiin. Olen reimuidioottikohtauksen vallassa rikkonut sängyn. Siltä meni jalka. :( Nälissäni ja laiskotuksissani tilasin eräänä sunnuntaina sekä pizzan että kebabin. Ja söin ne. Yhdeltä istumalta.




Ensi viikolla aion mennä salille. Risteilyllä oli puhetta opku-kiloista. Kekkulikiloja on jo, ne riittäkööt. Aion myös muuttaa. Käydä luennoilla, useammallakin kuin yhdellä. Lisäksi tiedossa on viikonloppuna Savon Kokoomusnuorten järkkäämä Winter Games Tahkolla, jee! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)