keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Katse eteen ja suupielet ylöspäin

Myönnän olevani ajoittain hieman hupsu. Fiilistelen täysin epänormaaleja asioita, enkä edes tajua olla hiljaa asian tiimoilta. Kaverini kuittailevat vieläkin viime kesän Saksan reissusta, jossa ihailin söpöä parkkiruutua! Joo, kuulostaa varmasti oudolle, mutta se tosiaan oli söpö. Semmoinen pensailla reunustettu pikkuruutu, johon en ainakaan itse onnistuisi parkkeeraamaan jyräämättä vähintään yhtä pensaista.

Tällä hetkellä yksi outo juttu, joka saa miut hymyilemään, on telkkarissa pyörivä Trivagon mainos. Tiedättehän sen mainoksen, jossa mies ja nainen kohtaavat altaalla ja käytävässä ja viimeiseksi hotellin hississä seuraavana aamuna. Molempia hymyilyttää hivenen absurdi tilanne. Pitkähiuksinen, parrakas mies onkin ulkoisesta habituksesta päätellen menestyvä liikemies. Istuva puku ja huoliteltu ulkonäkö. Nainen sen sijaan edustaa hieman omaperäisempää ja räväkämpää tyyliä nahkatakkaineen ja sekavine hiuksineen. Molemmat olettivat toisesta ehkäpä juurikin päinvastaista. 

Ehkä jätän syväanalyysin tähän. Kaikki tyynni se mainos saa minut kerta toisensa jälkeen hyvälle tuulelle. :) Sama fiilis tulee, kun vastaantulijalla on sama paita kuin sinulla. Tai kun ajat maantiellä tismalleen samanlaisen auton perässä. Liikennevaloissa jammailet radiosta tulevan biisin tahdissa ja vilkaisu viereiseen autoon kertoo, että myös siellä kuunnellaan samaa radiokanavaa. Ne on niitä pieniä arjen hassuja sattumia. Niitä, jotka tekevät maanantaista ihan kivan maanantain. Ne, jotka tuovat uutta boostia keskelle viikkoa. Niitä juttuja, joita et ehkä muista enää vuoden päästä. Mutta juuri sillä hetkellä ne ovat päivän parhaita hetkiä. :)

Jos joku ei vielä tajunnut, mistä mainoksesta on kyse, niin tästä. Enjoy :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että ilahdutit miuta kommentoimalla! :)